Exempel på arbeten vi utfört

Halmstad har nyligen byggt ett nytt Stadsbibliotek för 40 miljoner kronor som ligger vackert beläget ut över Nissan i centrala Halmstad. Vi fick förtroendet att flytta ett antal tusen hyllmeter böcker till det nya biblioteket. Vi utvecklade ett nytt transportsystem och utförde flytten på utsatt tid och utan missöden.

Expresstransport

Ett företag som transporterat sitt mässmaterial till Hannover med hjälp av en stor styckegodstransportör förlorar ett viktigt kolli under monteringen av sin monter. Företaget som redan har investerat mycket både arbete och pengar riskerar nu att hela mässan blir en katastrof! Lyckligtvis kunde vi hjälpa kunden i detta fall genom en expresstransport på under 8 timmar.

Magasinering

Villan på 300 kvadratmeter ska renoveras och ni hyr en liten lägenhet eller flyttar ut till sommarstugan för ett år framåt. Flytten går med en enklare möblering till lägenhet/sommarstuga och återstående bohag magasineras på vårt höglager i ett förslutet system bestående av träcontainers där det emballeras med wellpapp, bubbelplast eller möbelfilt.

Handla på Internet

Det blir vanligare att handla på Internet och om ni exempelvis köper en matsalsgrupp på Internet och vill få den levererad hem till er kontaktar ni helt enkelt oss så löser vi det. Om det är ett brådskande ärende ombesörjer vi transporten så snart det är möjligt, i de fall där det inte är så bråttom kan vi försöka samordna transporten av ert objekt med någon annan av våra transporter för att få ner priset.

Undvika driftstopp

Ett företag i Halland byter lokaler och för att slippa det ekonomiska avbräck som ett driftstopp innebär vill man att hela flytten ska ske på en helg. Vi flyttade 70 kontorsplatser den helgen och företaget var i drift på måndagen som utlovat.

Förfrågan

Gör en offertförfrågan direkt, snabbt och smidigt. Privatflytt & företagsflytt. Du kan även ringa på 035-405 10.

Gör förfrågan

Flytt av bohag

Ska du flytta till ny bostad? Glöm inte RUT-avdrag!

Läs mer om

Flytt av företag

Ska ni flytta till nytt kontor? Vi utför flyttar utan driftstopp.

Läs mer om

Magasinering

Väntar ni på ny adress? Magasinera ditt gods och bohag.

Läs mer om

Tunghantering

Omöjligt att flytta? Hantering av tungt gods är inga problem.

Läs mer om

  • Följ Flyttningsbyrån i sociala medier
  • Instagram
  • Facebook
  • Kontakta oss